Silk Elixir Anti-Aging

Crema pentru îngrijirea tenului matur Silk Elixir anti-aging Cream Infinitum by Romanița Iovan oferă o soluție excelentă pentru o rutină de hidratare zilnică, vizând  menţinerea echilibrului  hidro-lipidic al pielii și pentru o piele perfect netedă, mătăsoasă și catifelată. Produsul este ideal pentru toate tipurile de ten și reprezintă soluția perfectă pentru tenul matur, ameliorându-i imperfecțiunile.

Silk Elixir Eye Contour

Crema  contur ochi Silk Elixir Eye Contour Cream Infinitum by Romanița Iovan, restituie fermitatea și elasticitatea pielii din zona  periorbitală, în același timp, oferă o hidratare profundă. Prin utilizarea zilnică acest mic miracol ameliorează petele hiperpigmentare, oferind astfel pielii un aspect proaspăt și mătăsos. După utilizare, pielea va fi radiantă, fermă și perfect hidratată.

Antioxidant Renew Serum Capsules

Antioxidant Renew Serum Capsules Infinitum by Romanița Iovan confera un efect antioxidant
si regenerant. Produsul este recomandat cu precadere pentru tenul matur si pentru toate tipurile de piele si are
efect de:

  • regenerare
  • hidratare
  • antioxidare
  • “second skin”
  • reducere a ridurilor si a hiperpigmentarii cutanate

Rejuvenating Look Eye Serum Capsules

Rejuvenating Look Eye Serum Capsules Infintum by Romanița Iovan are o textură extrem de lejeră și mătăsoasă si este bogat in principii active, de tipul peptidelor biomimetice.
Fiecare capsulă este concepută pentru a furniza o doză proaspătă și concentrată de ser hrănitor, conferind urmatoarele efecte:

  • reduce adancimea ridurilor periorbitale
  • estompeaza hiperpigmentatia periorbitala (cearcănele)
  • hidrateaza tenul

INFINITUM by Romanița Iovan

Ideea lansării acestei game a venit oarecum firesc” declară Romanița Iovan.  “Este o parte din stilul de viață sănătos pe care eu l-am adoptat de foarte mult timp. Sportul, alimentația echilibrată, ajutate de soluțiile avansate din domeniul cosmetologiei fac parte din rutina mea zilnică de înfrumusețare. De-a lungul celor 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România am creat întotdeauna ținute extrem de feminine, elegante și rafinate, pentru o femeie modernă, dar romantică, senzuală și sensibilă. Prețuiesc fibrele naturale, și în special mătasea, pe care am utilizat-o în mod constant în colecții, în încercarea de a crea un brand  în al cărui ADN să înglobez calitatea de excepție a materialelor și accesoriilor dar și atenția pentru detaliu, dusă la rang de obsesie”. ”Iar acum, la aniversarea acestor 30 de ani mi-am dorit să aduc un altfel de omagiu feminității, pornind, cum altfel, decât tot de la mătasea mea dragă. Așa am inițiat acest parteneriat cu Aviva Cosmetics, prin care le oferim doamnelor acces la cele mai novatoare soluții de îngrijire destinate tenului matur, cu rezultate extraordinare – produsele au fost testate de altfel de mine timp de peste 6 luni.Nu întâmplător, rezultatele sunt vizibile după patru săptămâni de utilizare constantă a cremelor, atât cât durează și ciclul de viață al viermelui de mătase, făptura care dă naștere prețiosului fir de mătase.”