Site-ul www.romanitaiovan.ro, numit in continuare romanitaiovan, este proprietatea SC ROMANITZA CON PREST SRL, inregistrata in Bucuresti, Sector 1, Str. Herastrau, Nr. 20, J40/26717/1994, CUI RO7498949, si va fi numita in continuare ROMANITZA.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ROMANITZA isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”

ROMANITZA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul romanitaiovan si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei ROMANITZA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre romanitaiovan este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ROMANITZA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

Informatii despre RETURUL produselor cumparate:

Clientul poate denunta unilateral contractul cu romanitaiovan   fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), numai in scris si poate returna produsul (produsele) in maxim 14 zile calendaristice de la primirea lui(lor).

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, cu eticheta intacta, nepurtat/neutilizat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, deteriorarea tesaturii etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat.
* Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsele vandute de romanitaiovan vor fi returnate la adresa: ROMANITZA CON PREST, Bucuresti, Sector 1, Str. Herastrau, Nr. 20.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

romanitaiovan.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur si din care a fost efectuata initial plata.

 In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele vor fi returnate in cardul initial de unde s-au primit banii.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere/returnare :

–   Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

–     Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.